HRV ITA
 
 
Mašine Granitori - Sorbetjere
Mikronizator
Dekoracija za sladoled i slastice
 
Sve za vaš sladoled
Zašto izabrati naše proizvode
  Tečajevi  
 

Comprita Athenaeum
Comprital-ov Ateneum je mnogo više od  jednostavne škole , on je grupa osoba , hemičara , tehnologa , eksperta za marketing , majstora sladoleda  i demonstratora  na raspolaganju pojedinačnom sladoledaru  i distributerima partnerima.
Paleta tečajeva je široka : neki su namjenjeni onima koji bi se približili svijetu sladoleda, drugi su pak namjenjeni profesionalcima koji imaju želju biti uvijek ažurirani najnovijim tendencijama u sektoru.

PRAKTIČNI   TEČAJ - Umjetnost Sushi u sladoledarnici
Unesite u svijet zanatske sladoledarice harizmu umjetnosti Sushi. Bila je ovo sugestija koja je inspirirala Comprital da struktuira tečaj  povjeravajući ga  kreativnom  majstoru šefu  Filippo-u Noveli-iju, pobjedniku „ Coppa del Mondo della Gelateria,
(Svijetski Šampionat u Sladoledu).

Ova ekskluzivna i dragocjena mogućnost namjenjena svim profesionalcima koji traže ne konvecionalne puteve i kvalitetu  za staviti se ispod reflektora javnosti. Ovo je iskustvo za obogatiti sopstvenu profesionalnost koja kompletira bogatu paletu tečajeva Comprital.TEČAJ    SA    ŠAMPIONIMA
„DELLA   COPPA DEL  MONDO  DI  GELATERIA  2012“
ERNST  KNAMM   -  UMJETNOST  ČOKOLADE  U  SLADOLEDARNICI

Slastičar i Šef  sa internaconalnom slavom,  pobjednik  najbolji sladoled na svijetu 2012. „ Coppa  del  Mondo  della  Gelateria  2012„ , dobitnik  višebrojnih internacionalnih priznanja, u Compritalu  održava  visoko  specijalizirane tečajeve  za primjenu  čokolade  u  sladoledarnici.

 PRAKTIČNI TEČAJ - Dogadjaji  u  sladoledarnici

Pier Paolo Magni , primatelj brojnih premija i prijedsednik slastičara italijana , dva  puta  pobjednik svijedskog šampionata u sladoledu  „ Coppa  del  Mondo della Gelateria „  održava tečajeve za torte za dogadjaje  kao što su rodjendani , Božić , San Valentino , Uskrs , mamino slavlje i dr....

 TEČAJ SA SVIJETSKI ŠAMPIONIMA „Coppa del  mondo di Gelateria 2012.“

Leonardo Caschin , majstor sladoleda više od 25 godina  i šef  Filippo Novelli ( oba  pobjednici 
Svijedskog  Šampionata u Sladoledu 2012. ) predstavljaju tečaj za slani sladoled i njegovu višebrojnu primjenu.
Tijekom tečaja se realiziraju brojne recepture izmedju kojih je naprimjer i sladoled od robiole ( vrsta sira )  i kestena serviran u jestivj košari sa okusom ruzmarina ; sladoled sa lomljenim lješnjakom sa djumbirom ili sladled sa gongorzolom i kruškama.
Nepoznati recepti  koji će vas napraviti različitim od  drugih  sladoledarnica.
  

 SLADOLED  I  KOMPLEMENTARNI   PROIZVODI

Tečaj koji ima za cilj dati kompletnu i iscrpnu  panoramu na svijet sladoleda : počev od sastojaka baza za sladoled , njihove obrade ( dajući specifične informacije za neophodne mašine u labaratoriju za proizvodnju sladoleda ) do važnosti higijene.
I ne samo ! Nudi dragocjene sugestije i ideje za pojedine klasičnom sladoledu  alternativne proizvode  za ponuditi na prodajnim mjestima kao što su poluhladni ( seimifteddi ) , mono porcije , torte , štapići , keksi , topli i hladni napitci.
Ovo je praktični tečaj koji se preporučuje onima koji žele otvorit sladoledarnicu , onima  koji osjećaju  potebu  poboljšati  i obogatiti  spstvenu ponudu  i  onima  koji  počinju  raditi u već postojećoj saldoledarnici.

 PRAKTIČNI  TEČAJ :  KEKS  DIZAJIN  U  SLADOLEDARNICI

Keks Dizajin je umjetnost koja mijenja slatkiš sa dobrim okusom u proizvod estetsli ljep , dojmljiv i jedinstven. Posljednjih  godina  Keks Dizajn se je raširio u Italiji  i u labaratorijima  Comprital , koji je  oduvijek obazriv na nove tendencije na tržištu ,  te je osmišljen specifičan proizvod za dekoraciju sladoled  torti.
Tečaj Keks Dizajin Comprital , održava  profesionalac u sektoru , daje osnovne informacije za uvodjenje sladoledara u svijet dekoriranja torti. Ovo je praktični tečaj i ekstremno koristan, u terminu u kom će učesnici biti u stanju da  već realiziraju graciozne dekoracije za sladoled torte .

Nakon tečaja biće uručeni atesti za sudjelovanje

 PREZENTACIJA PROGRAMA GIUBILEO  EXPERIENCE   

Giubileo Experience je program koji omogućava sladoledaru da ponudi jedinstven sladoled  maksimalne kvalitete ; u liniji je sa potrebama tržišta koje zahtijeva jednostavan pois sastojaka , gdje su sve materije poznate klijentima kao zdrave , izvorne i prirodne. Giubileo Experience nije samo proizvod nego jedan pravi program koji integrira proizvode , tehnologiju  i ekskluzivne servise za sladoledara. Tečaj ima za cilj dati kompletnu i iscrpnu panoramu za proizvode i servise programa Giubileo Experience.

 JEDAN ZA JEDAN I SLATKI SLADOLEDI

Tečaj  predvidja tematsku  razradu  novih tendencija  na  težištu : posebno mono porcija.
Jedan za Jedan je linija polu hladni ( semifreddi ) slatkih sladoleda. Povrh toga , tijekom tečaja , se realiziraju torte  na temu i hladne slastice.
Tečaj je praktičan i preporučije se onim koji žele ugraditi  novu liniju proizvoda u sopstveni lokal i onima koji žele pojednostaviti sopstvenu proizvodnju.

 KAKO  OTVORITI  USPJEŠNU SLADOLEDARNICU

Otvoriti uspješnu sladoledarnicu  je san mnogih ali često malo tko poznaje potencijale i problematike u ovom sektoru. Compritalov tečaj „ Kako otvoriti uspješnu sladoledarnicu „ obraća se upravo onima koji žele ući u svijet sladoleda i dostavlja sve neopodne informacije za otvaranje sladoledarnice.
Tjekom tečaja biće razmatrani različiti makro argumeti : startovanje prodajnog mjesta , kako napraviti biznis plan, ostvarljivost i rizici projekta , kako odabrati tipologiju lokala i koje proizvode ponuditi potrošaču.
Povrh toga daju se osnovne informacije kako se proizvodi sladoled  i o neophodnim instrumentima u labaratoriji.

 

 


 
 
 
Akcije
 
     
  IZUZETNO POVOLJNO  
  - Akcija "CIJENA ŠTOK - MOTIVI ŠTOK"
- akcija "NOVA SNAGA ZA VAŠU SLASTIČARNU"
- akcija "VAŠA PROMIDŽBA''
 
   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Speedy sladoled
 
     
     
  univerzalni materijal za zanatski i točeni sladoled, mono doze, hladne kreme, granite i torte.     

 
   
 
Jeste li znali...
 
     
     
  da je sladoled izbalansirana hrana, visoko hranljiva i izuzetno probavljiva.
Sladoled je jedan od rijetkih deserta koji