HRV ITA
 
 
Mašine Granitori - Sorbetjere
Mikronizator
Dekoracija za sladoled i slastice
 
Sve za vaš sladoled
Zašto izabrati naše proizvode
  Marke Medina  
 


U 2014-oj tržište će biti bogatije za 5 novih linija proizvoda od izradjenih kvalitetnih materijala dostupnih po ekonomičnim cijenama, proizvedenim u renomiranim fabrikama u Italiji pod privatnim markama Medina Gelus doo Poreč.

SORBETIN

Linija Sorbetin je klasična linija za ugostitelje koji žele sorbeto na bazi limuna visoke kvalitete bez gubljenja vremena za pripremu pojedinačnih porcija uz ekonomsku uštjedu. Sorbeto spada u obitelj sladoleda mada ga često mješaju sa granitama od kojih se razlikuje po kremoznijoj strukturi.

Ugostitelji u Poreču , Rovinju , Umagu i Novigradu , u ljetnjoj sezoni 2014., mogu imati aparat za spravljanje sorbeta marke Granismart na korišćenje ( revers ) za pripremu fantastične baze koju smo nazvali Sorbetin sa poklon paketom od 30 pvc flut čaša ili desert čaša sa 30 slamki ili 30 pvc žličica i tacnom za sve namjene.

Baza Sorbetin miješa se sa 4 lt mlake vode i po ukusu se dodaje Votka , Prossecco ili Malvazija . Na ovaj način imate sorbeto visoke kvalitete po ekonomičnoj cijeni bez gubljenja vremena na pojedinačnu pripremu porcije. Vaši će gosti biti zadovoljni ovim ledenim desertom koji se najčešće konzumira nakon obroka.

SORBETIN  BIANCO

Sorbetin Bianco je baza za sorbeto koji personalizirate po vašoj želji dodajući joj vašu espreso kavu , viski , vino , pelinkovac , kruškovac ili drugi liker po želji.
Rado je služe vinari u svojim kantinama spravljenom sa vinima iz sopstvene proizvodnje i vinoteke. Takodje je omiljena u kafeima spravljana sa espresom kavom i likerima .
Personalizirani sorbeto izuzetan i osviježavajući daje vam mogućnost ponuditi specijalitetu kuće koja će vas razlikovati od drugih a koju će klijenti cijeniti. Primjenjuju vinari ugostitelji persoaliziraju dodajući joj po izboru espreso kavu , viski , vino , pelinkovac , kruškovac ili druge likere. Dobija se izuzetan ledeni, osvijžavajući desert, personalizirani specijalitet kuće pripremljen na mašini Granismart.
Ovaj je desert izuzetno popularan kod vinara koji ga spravljaju sa vinima iz sopstvene proizodnje te “vino alla casa “ i u kafeima koji služe sorbeto sa okusom njihove espreso kave ili likera.

CREMISSIMI Gelus

Izuzetno kremozna i ukusna baza koja se sevira kao ledeni desert ili sladoled ovisno na kom tipu mašine se sprema .

Proponira se i kao Promo Paket Cremissimi Gelus 1 sastavljen od : vrećica 800 gr baze Cemissimo sa okusom vrhnja ( bijela vanila ) + 1 kg Toping preljev visoke kvalitete po vašem izboru + 40 komada papirnih čaša + 40 pvc žlica miks boja i jedna pvc tacna za sve namjene bijela ili crna po promotivnoj cijeni.
Po narudžbi moguće je dobiti liniju Cremissimi sa okusima žute vanile, čokolade , lješnjaka i pistaća. Promo paket Cremissimi Gelus 2 : vrećica 1600 kg + 80 komada papirnih čaša + 80 pvc žličica + 1 kg Toping visoke kvalitete po vašem izboru + pvc tacna za sve namjene u bijeloj ili crnoj boji.

Kada se Cremissimi Gelus spravljaju u mašinama Quickream ili SoftyBar dobija se kremozni točeni sladoled a kada se Cremissimi Gelus spravljaju u mašini Granismart dobijamo ledeni desert ili hladnu kremu.

FRUTTISSIMI Natura

Linija Fruttissimi Natura je apsolutna novost na tržištu.
Prvi put je moguće dobiti točeni sladoled sa više od 40% voća i njihovim komadićima. Spravlja se isključivo u mašini Quickream , rezultat je sviježi i kremozan točeni sladoled sa komadićima voća. Na raspolaganju su:
Ananas sa komadićima , Mango sa komadićima , Jagoda sa komadićima , Šumsko voće sa komadićima , Zelena jabuka sa komadićima , Dinja sa komadićima , Borovnica sa komadićima , Kupina sa komadićima, Breskva sa komadićima , Soleada sa komadićima ( tropsko voće ) , Nar , ACE ( multivitamin A+C+E) , Kajsija , Narandža , Lubenica , Mandarina , MAPO ( tangerine+grejfrut), Menta , Zeleni čaj.

Fruttissimi Natura spravljaju se: vrećica 1,25 kg + 3lt voda. Proponira se u Promo Paketu Fruttissimi Narura sa 1 kg Topig visoke kvalitete po vašem izboru + 50 papirnih čašica + 50 pvc žličica miks boja sve na pvc tacni za sve namjene u bijeloj ili crboj boji.

Fruttissimi je apsolutno nova linija koja se prvi put proponirana na tržištu . Ova linija sadrži nove proizvode sa voćem visoke kvalitete i spravlja se samo na mašini QuicCream . Ovo je sviježi , kremozan točeni sladoled sa više od 40% voća i njihovih komadića.
Recepr za spravljnje : vrećica 1,25 kg + 3 lt voda . Dostupan i u Promo Paketu Fruttissimi sa 1 kg preljeva visoke kvalitete po vašem izboru + 50 papirnih čašica + Kupina sa komadićima , 50 pvc žlica miks boja  + pvc tacna za sve namjene u bijeloj ili crnoj boji.

KUĆA &PARTY

Kuća&Party je ekskluzivna lnija pvc ambalaže za torte , kolače i deserte , tople i hladne napitke do sada dostupna samo ekskluzivnim slstičarnama i ketering kućama a od sada i domaćicama namjenjena prodaji u trgovinama i lancima marketa.

Ambalaža iz linije Kuća&Party proizvedena je u Italiji od italijanskom materijala i po cijenjenom italijansom dizajnu , daće vašim slavljima neophodnu notu elegancije.

Ova linija sadrži pvc tacne za torte i kolače sa i bez poklopca u boji zlata , srebra i super crvenoj boji , može se dobiti i crna boja ; gastro tacne sa i bez poklopca u srebrenoj boji ; Flut čaše sa stalkom za šampanjiziane napitke i ledene deserte ; čaše za sladoled i mono porcije za deserte ;
crvene i plave Long Drink čaše ; slamke ; žličice ; vilice i izuzetno traženi Paketi za slavlja u plavoj , roze i crvenoj boji.

 

 
 
 
Akcije
 
     
  IZUZETNO POVOLJNO  
  - Akcija "CIJENA ŠTOK - MOTIVI ŠTOK"
- akcija "NOVA SNAGA ZA VAŠU SLASTIČARNU"
- akcija "VAŠA PROMIDŽBA''
 
   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Speedy sladoled
 
     
     
  univerzalni materijal za zanatski i točeni sladoled, mono doze, hladne kreme, granite i torte.     

 
   
 
Jeste li znali...
 
     
     
  da je sladoled izbalansirana hrana, visoko hranljiva i izuzetno probavljiva.
Sladoled je jedan od rijetkih deserta koji