HRV ITA
 
 
Mašine Granitori - Sorbetjere
Mikronizator
Dekoracija za sladoled i slastice
 
Sve za vaš sladoled
Zašto izabrati naše proizvode
  Giubileo Experience  
 


Giubileo Experience je program koji sladoledaru omogućava da ponudi jedinstven sladoled i maksimalne kvalitete.
Iz baza su kompletno eliminisani emulgatori i hidrogenizirane i rafinirane biljne masnoće. Receprute predvidjaju primjenu šećera iz trske i šećera iz groždja, vrhnje i sviježe milijeko ujedinjeni sa sastojcima najviše kvalitete kao Pistaći iz Bronte DOP , Lješnjak Igp , najbolji kakao  i najmanje 50% voća. I zato Giubileo Experience je dobar , prirodan i prijesvega u liniji sa zahtjevima tržišta koji traže čistu, jednostavnu etiketu, gdje klijenti  mogu  prepoznati zdrave i prirodne sastojke.

Giubileo Experience medjutim nije samo kompletna paleta proizvoda nego pravi program koji integrira proizvode , tehnologiju i ekskluzivne servise , za sve profesionalce koji žele postići cilj savršen zanatski sladoled italijanske kvalitete. Ko učestvuje u programu dobija pravo na GIUBILEO CLUB , bogat ekskluzivnim servisima.   

Nova generacija sladoleda  

kompletna linija proizvoda za kreiranje krem sladoleda i voćnih sladoleda , sorbeta , cremolate , sladoleda na štapiću , keks sladoleda  i sladoled torti.

Baze i mlječni okusi  

kompletno prirodni , bez biljnih masnoća ,bez emulgatora , bez vještačkih aroma , bez sintetičkih stabilizatora. Bez jednostavnih šećera ( dekstroza i fruktoza ) i bez složenih šećera ( maltodestrine ). Prezentuje idealan proizvod za kreiranje mlječnih okusa izuzetne kremoznosti i prirodnog , delikatnog okusa, zadržavajući čistu etiketu sastojaka jasnu klijentima.  Predlažemo da se baza  primjeni u kombinaciji sa šećerom od groždja. 

Čokoladni okusi  

prati istu filozofiju kao mlječna baza Giubileo sa dodatkom visokog procenta čokolade fondente. Totalna odsutnost biljnih masnoća , emulgatora i prisutnost grubog šećera od trske i prirodnih ekstrata vanile kreiraju ne samo izuzetno dobar sladoled nego i etiketu sa sastojcima koja lansira prodaju.  Preporučujemo primjenu šećera od trske u  sirupu koji je specifično kreiran za poboljšavanje karakteristika sladoleda. Smjesa se priprema na toplo u pastorizatoru ili što je bolje u Giubileo XLP ( mikronizator ) sa dobro toplim mlijekom.

Voćni okusi  

kreirali smo najbolju moguću kvalitetu voćnih sorbeta sa minimumom sastojaka za staviti na etiketu. Jedini primjenjen stabilizator u bazi  je pektin ( iz voća ) dok su masnoće i emulgatori izostavljeni kao i glukoza i dekstroza i svi drugi šećeri osim šećera od trske. Preporučujemo pripremiti sorbeto sa 50% svježeg voća ili zaledjenog , bez dodavanja voćnih  pasti ( okusa ), aroma i boja. Vjerujemo da se dobar sorbeto pravi samo sa dosta voća i to je  koncept ove baze. Proizvod se sprema sa toplom vodom sa specifičnim programima Giubileo XLP (mikronizator)

Soluzione Frutta  

tečna baza gdje je pektin ( iz voća ) jedini stabilizator. Soluzione Fritta se stavi u Giubileo XLP ( mikronizator ) sa vodom, šećerom od trske  i dosta voća , tretira se sa programom 2 ili 3 za vodenasto voće ili komadiće. Rezultat će uvijek biti izvrstan i izuzetno brz , zadržavajući istu etiketu sastojaka koja se dobija sa voćnim bazama ( frutta ) ili Fruttapiu. 

Frozen Yogurt  

Frozen Yopiu N je pripravak za frozen jogurt bez stabilizatora , emulgatora i masnoća. Vrećica se razredjuje sa jogurtom i mlijekom, obranim ako se želi dobiti frozen jogurt bez masnoća ili punomasnim ako se želi više kremozan proizvod sa cirka 2% masnoća. Naš frozen jogurt je zasladjen sa fruktozom , za što bolji okus. Za dobar rezultat proizvoda preporučujemo praktičnu mašinu marke Taylor, najviše korištena marka u svjetu u najvažnijim lokalima frozen jogurta. Na vama ostavljamo fantaziju za dekoriranje ukusnik  kupova sa svježim voćem , granelama, keksima, preljevima i svim onim na šta vas profesionalnost gura da ostvarite. 


 
 
 
Akcije
 
     
  IZUZETNO POVOLJNO  
  - Akcija "CIJENA ŠTOK - MOTIVI ŠTOK"
- akcija "NOVA SNAGA ZA VAŠU SLASTIČARNU"
- akcija "VAŠA PROMIDŽBA''
 
   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Speedy sladoled
 
     
     
  univerzalni materijal za zanatski i točeni sladoled, mono doze, hladne kreme, granite i torte.     

 
   
 
Jeste li znali...
 
     
     
  da je sladoled izbalansirana hrana, visoko hranljiva i izuzetno probavljiva.
Sladoled je jedan od rijetkih deserta koji